fbpx
More
  НачалоЕкстериорГрадина5 идеи за подредба на тераси които може да ви харесат

  5 идеи за подредба на тераси които може да ви харесат

  За вас сме подготвили няколко светски идеи за подредба на тераси, които може да ви харесат.

  От вас зависи да превърнете балкона в уютна зона за отдих, офис или мини фитнес. В гамата от изделия за декориране на тераси ще намерите практични и издръжливи материали за всеки вкус. Можете да разгледате колекциите на живо и да купите, Параван – A Kiss of a Trees II или, което на вас се стори подходящо.

  Как да подредим тераси

  С настъпването на първите топли дни, дори по-мързеливите се замислят за слънцето, въздухът и водата. Те безспорно са най-добрите ни приятели. Сега ще ви покажем 5 дизайнерски идеи как да проектирате своите тераси, без да засенчвате съседи или да си създавате дискомфорт и липси.

  Многоетажни градини

  Подиумите и стълбите визуално увеличават пространството на градината. Те помагат да се създаде по-сложна визия и да се раздели на тематични зони. Такива стъпаловидни изложения може да видите в:

  1. Къща в Англия

  подредба на тераси

  Павирана с камък пътека, която свързва основната къща с изкуствено езерце и беседка. От двете страни на тази алея има градина с буйни цветни лехи. Тук няма много място, но поради оформлението това не е в ущърб за разнообразието на ландшафта.

  1. Къща в Дъблин

  подредба на тераси

  В центъра се намира подиума, който е оборудван с нещо като хол, напомнящ интериора на традиционните японски жилища. Тази идея е добро решение за парцели с блатиста почва, независимо дали харесвате Азия или не. Тук, можете да вземете и различна мебел, а бонсай не е задължително да засаждате.

  1. Къща в Прованс

  подредба на тераси

  Тук, архитектът е имал план за свързване на къщата и пейзажа. Това е реализирал буквално, а именно – стените на сградата и терасата са изцяло бетонирани. И тъй като обектът не е изцяло равен се правят подиуми и стъпала, които в същото време придават на тази сложна структура вътрешна динамика.

  1. Къща в Турция

  подредба на тераси

  С тристепенна структура се зонира пространството много ясно. Дървените подови настилки деликатно заобикалят старото дърво. Този вид грижа за природата винаги е трогателна.

  1. Цветното представяне в Челси

  декор на тераси

  Проектът е разработен за туристическия офис на Малайзия. В това изложение се вземе предвид влажният климат на тази страна и се реализира в Англия. Така можем да кажем, че е доста универсален. Дизайнерите предлагат да не се изпомпва излишната вода от обекта, а напротив, да се организира езерце, върху й. Многостепенните платформи са увенчани с беседка, за да може да се прекарва време в градината, дори при дъжд.

  Свежият въздух повишава апетита, а добрата компания обезкуражава желанието да напуснете масата. Ето, защо всеки трябва да се замисли сериозно с дизайна на лятната веранда и да проектира, онова, което най-много му допада! Вече имате много креативни идеи как да аранжираме тераса! Време е да ги вмъкнете в действие!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -