fbpx
More
  НачалоИнтериорВсекидневна5 съвета за избор на цвят за вашата всекидневна

  5 съвета за избор на цвят за вашата всекидневна

  Изборът на цветова схема за всекидневна може да бъде труден предвид количеството използвани мебели и материали. Какви цветове са подходящи за вашата всекидневна, предлагаме ви да разгадаете сега:

  Всекидневната има много функции. В нея хората се отпускат, забавляват и прекарват време заедно или сами. Мебелите също са частица, която съпътства цялото пътуване на живота; нещо беше намерено наскоро и нещо съществува от доста време. Изборът на цвят на стената може да е особено предизвикателен предвид редицата елементи.

  Как ви са препоръките за цветове на експертите и как да опростите избора на цвят за стената на хола, вижте тук:

  1. Обърнете внимание на стила си

  Това, което работи за един човек, не е задължително да работи за друг. Когато планирате вашата цветова палитра в хола, помислете за цветовете, които харесвате и които най-добре отразяват вашия стил. Какъв цвят намирате за уютен и приятен. Това е вашият дом. Създайте свое собствено пространство.

  Ако харесвате текстурирани повърхности и искате да създадете сложен интериор, опитайте с различни ефекти. Текстурата и различните техники на оцветяване могат да съживят, дори най-приглушените цветове.

  1. Помислете за атмосферата

  Проверете осветлението във вашия хол. Осветлението и цветът заедно създават атмосфера. Искате ли, да почувствате хладно и спокойно, топлина и мекота, ограничено пространство или простор? Когато сте напълно наясно с усещанията, които искате да пресъздадете в стаята, можете да започнете да избирате цвят.

  1. Проучете цветната карта на закрито

  Изберете цвят в стаята, където ще се използват мебели, текстил и осветление. Как цветът ви кара да се чувствате и как изглежда в атмосферата.

  1. Гланцови или матови повърхности

  Гланцът е практичен. Изцяло матовата интериорна боя, например предава спокойствието и мекотата на цвета. Тази боя изглежда красива и отпуска. Така например, в хола, където стените не са подложени на значително износване и няма прегради само свод отвеждащ към всекидневната, отлично ще подхожда и РАЗТЕГАТЕЛНА ТРАПЕЗНА МАСА КАЛИПСО.

  За семейства с малки деца или в други ситуации, изискващи допълнителна устойчивост на износване се препоръчва да се избере практична лъскава боя. Полу-матовите и матовите повърхности издържат на по-голям стрес от напълно матовата боя.

  1. Експериментирайте по-смело

  Изберете цвят за себе си и семейството си. На кого му пука какво мислят другите хора? Цветът предразполага към игра. Може да изрисувате стените. Винаги можете да промените нюанса заедно със стила, според вашия вкус. Като добавяте и премахвате цвят, вие отразявате чувствата си.

  Щом вече познавате цветовата гама може да пристъпите към реализиране на своя проект или да споделите дизайн, в случай, че вече имате такъв!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -