fbpx
More
  НачалоИнтериорБаняБаня като на снимката: 6 прости, но ярки техники за декор

  Баня като на снимката: 6 прости, но ярки техники за декор

  Разглеждайки луксозни снимки в каталози за интериор, винаги си казваме: каква красота, затова и сега сме ви подготвили баня като на снимката! Понякога ни се струва, че в реалния живот няма никаква полза, но не е!

  Нека вземем няколко прости професионални трика от дизайнерите и да украсим своята баня.

  Тези техники са изключително прости и няма да изискват много усилия и време от вас. За сметка на това, обаче резултатът определено ще ви зарадва!

  1. Единство на стила

  Баня като на снимката

  Интериорът на банята ще изглежда особено хармоничен, ако го направите в същия стил. Обединете всички детайли – от стени до мебели и аксесоари, всички да са с някакъв мотив.

  1. Текстилни завеси

  текстилни завеси

  В стандартната баня винаги има защитна завеса със спрей. Колкото и да е красива, няма измъкване от нейната кондо-филмова същност. И така можете да “измамите”, като окачите два реда завеси – защитни отвътре и декоративен текстил отвън. Елегантният текстил ще превърне банята в истинско помещение – уютно и топло у дома.

  1. Цветна баня

  Цветна баня

  Оцветете стандартна бяла вана в ярък цвят и ще видите как целият интериор буквално блести с цветове!

  1. Ярки кърпи

  Ярки кърпи

  Друг лесен начин за “освежаване” на интериора е да окачите ярки кърпи. Основното е, че цветовете са съчетани, а кърпите са в един и същи стил.

  1. Аксесоари от порцелан

  Аксесоари от порцелан

  Цяла батерия от разпръснати буркани и бутилки по рафтовете в банята изглежда небрежна. Ето защо всичко, което не е скрито в шкафове и стои открито е най-добре да се постави в специални порцеланови аксесоари със същия дизайн. Изглежда дреболия, но променя драматично интериора!

  1. Морски атрибути

  Морски атрибути

  Миди, морски звезди, корали и други морски принадлежности на фона на бяло-синьо-тюркоазени стени ще създадат атмосфера на вечно лято и релакс в типична баня. Ще се почувствате сякаш сте на море-океан и границите на малка баня ще изглежда да се разширяват.

  Мечтайте, опитвайте нови неща и не спирайте да импровизирате, докато декорирате своята баня!

  Източник на снимки и идеи: https://www.yapokupayu.ru.
  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -