fbpx
More
  НачалоИнтересноИнтериор 2022: акценти върху индивидуалност и надграждане на стари неща

  Интериор 2022: акценти върху индивидуалност и надграждане на стари неща

  Интериор 2022

  Искате нов Интериор 2022, но не знаете от къде да започнете!

  По някаква причина, когато чуем думата „ремонт“, коленете ни се изкривяват и ръцете ни започват да треперят. Колко време, усилия и пари ще отнеме за актуализиране на интериора дома?

  Интериорни стилове, които ще са модерни през 2022 година

  Днес ще ви разкажем кои интериорни стилове тази година не само ще бъдат модерни, но и ще се окажат бюджетни. Може сами да актуализирате или освежите интериора без специални разходи.

  1. Естественост, естетика и оригиналност

  Не претоварвайте интериора. Този стил се характеризира с минимализъм и простота. Добавете антики или реставрирайте старите си мебели, защото вече знаете, че е по-добре да украсите къщата със собствените си ръце, отколкото да купувате дизайнерски стилове за цяло състояние. Може да използвате декоративни тухли, дървени греди, да инсталирате стари метални мебели, да залепите фототапети, които имитират всяка повърхност: от кожата или козината на редки животни до голи бетонни стени. Комбинирайте несъвместимото: груба тухла по стените и мека мебел в деликатни флорални цветове, сурово дърво по пода и блясъка на стъклените мебели. Вашата цел е да бъдете възможно най-близо до природата и това трябва да е постигнато с помощта на „надграждане” на старите неща или антични имитации.

  1. Комфорт и сдържаност, строгост и любов към природата

  Всичко е насочено към простота и оригиналност. Интериорът в скандинавски стил е на върха на популярността си през 2022 г. Хармония от прости линии и форми, максимално пространство, задължителна функционалност на всички мебели. Използвайте леки, фини и елегантни детайли, разредете студените и естествени нюанси с ярък декор или сувенири. Добавете повече растения в саксии на пода и первазите на къщата си. Обръщайте по-малко внимание на декора на прозорците, украсете зонирането с прегради и интериорът на вашия апартамент ще се промени коренно.

  1. Стил, създаден от самата природа

  Тук се отнасят най-сложните комбинации от цвят и текстура, които биха могли да се използват в интериора. Не е необходимо да се измисля нещо ново. Природата е направила всичко за вас. Приложете стила „Огледай се” в интериорния дизайн и домът ви ще блести от слънчева светлина. Той ще блести от дъждовни капки, ще се изпълни с очарованието на гората и нежността на младата трева.

  Водещи дизайнери смятат, че през следващите няколко сезона използването на кристали и камъни в декорацията и декора ще се издигне до върха на популярността. Към тази кристална и бляскава обстановка добавете искрящи полилеи, панели по стените от разпръснати кристали, камъни под вида на диаманти, върху възглавници и завеси, спално бельо със смарагдов печат. Вече може да заспите и да се събуждате в усещането за лукс всеки ден.

  Как да украсим дома си с текстил

  При текстила тенденцията наситеното синьо, жизнеутвърждаващо оранжево, динамично жълто и благородно лилаво ще са на върха на пирамидата. Не забравяйте за чувството за мярка.

  Направете сами продукти за макраме, плетени пелерини за столове и дивани, плетени килими от всякакви материали, полилеи и абажури за подови лампи. Всички те също могат да са направени самостоятелно или закупени в готов вид.

  Време е да завършите банята. За целта позволено е да използвате всички черупки, камъчета, фигурки на морски обитатели, които сте събрали през последните години и така да създадете истински 3D шедьовър, върху плочки или огледала. Не забравяйте да лакирате всички елементи.

  Преди да пристъпите към ремонта, погледнете критично стаите и смело се отървете от нещата, които ви притесняват. През 2022 г. пространството и чистотата са добре дошли. По този начин може, дори да не се налага да променяте нищо!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -