fbpx
More
  НачалоЕкстериорГрадинаКак да изградите екстериор в градината

  Как да изградите екстериор в градината

  В опитите, всеки да е винаги в крак с модата и да прави нещата, точно, както другите, забързаният съвременен човек попада, в какви ли не капани, а един от тях е изграждане на екстериор в градината…

  Ето, как да изградите екстериор в градината

  И така, ако и на вас се е случвало да попаднете в капана на умората, невъзможността да се справяте с поддръжката на двора,  то продължете да четете. Вярваме, че тази статия ще е подходяща за вас!

  1. Градински аксесоари

  екстериор в градината

  Колкото повече ярки детайли има във вашата градина, толкова по-интересна ще ви се струва. Няколко необичайни фигури, които пасват на стила в интериора на градината, ще го направят оригинален. Добавете параван в най-лесния случай – Параван – Buddha Smile.

  1. Миниатюрни гномчета

  екстериор в градината

  Това е авторска композиция за малка площ, състояща се от растения и аксесоари, които съставляват цялостни изображения или сюжетни сцени. Аксесоарите могат да бъдат цветен чакъл, дървесни разфасовки, плавници, керамични плочки, лазерни дискове, мебели и др. Всичко е до сценарии!

  Например, можете да създадете полезна и необичайна миниатюрна “гъбена градина”. Поставете култивираните гъби (шийтаке и гъби от стриди) в композиция от корени и корени. Има място и за градински или диви цветя от т. нар. „екологичен” стил, острица, папрати. Що се касае до градинската фигурка на горския служител идеално ще допълни композицията.

  1. Светлини

  Изобщо не е необходимо да търсите електротехник, за да монтирате лампи в градината. Достатъчно е да купите лампи със слънчево зареждане. Разнообразието от форми и модели ще ви позволи да изберете това, което е идеално за вашия градински интериор. Между другото, с помощта на такива лампи можете постоянно да сменяте подсветката, като ги сменяте.

  1. Градински модул

  Това е композиция от растения, която се поставя върху настилката. За да направите това, извадете няколко плочки. Можете да предвидите подобна цветна градина предварително, по време на изграждането на обекта. Това е много ефектно за част от градината. Дори малък модул може да направи невероятно впечатление. Наред с това модулът визуално увеличава пространството, където се намира.

  1. Малко екзотично

  екстериор в градината

  Екзотичните растения не са задължителни за една стилна градина. Най-малкото, че се стремим да направим обект, който не изисква постоянна поддръжка. Може да използвате обикновени растения, но с необичаен външен вид. Така например, това може да са черни лалета, розов или бял невен, зелени гладиоли и циния.

  Разберете и за тези Няколко начина за украси на градината!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -