fbpx
More
  НачалоИнтериорГардеробнаКак да направите просторна гардеробна в малката спалня

  Как да направите просторна гардеробна в малката спалня

  Гардеробна в спалнята представлява специално оборудвана секция за съхранение на нещата, от които се нуждаете.

  гардеробна

  Как да направите просторна гардеробна – топ дизайнерски съвети

  Поставки за дрехи, рафтове, чекмеджета и кошници, закачалки, всичко това ще помогне за оборудването на гардероб, дори в малката спалня.

  Основното предимство на съблекалнята е нейната лекота на използване и ергономичност. Предметите, предназначени за ежедневна употреба, се намират в зоната за достъп. Сезонното облекло е в отделни секции.

  Гардеробна

  Нещата, които периодично използваме, ще бъдат разположени в затворени кутии или в ракла. В допълнение, прибавете и дъска за гладене, която може лесно да се постави в гардеробната. Тази стая ще ви помогне да внесете специален комфорт в интериора. Ето някои насоки как да впишете гардероба си в малка спалня.

  Гардеробна

  Удобен гардероб

  Подреждането на гардеробната е много по-евтино от закупуването на вграден гардероб.

  За да отделите гардероба от общото пространство на спалнята, може да използвате дебела завеса. Последната трябва да бъде окачена на корниза на тавана. Тази техника ще спомогне за поддържане на вентилация, а текстилът ще помогне да се даде комфорт.

  Голям плюс е, че съблекалнята помага да се спести свободно пространство, което е много важно за малките терени в спалнята. Правилно избраната система за съхранение ще ви позволи да забравите за старомодните стени, масивни скринове и стелажи със закачалки.

  Мечтата на всяка жена или как да направите просторна гардеробна в малката спалня

  Гардеробна

  Гардеробната се изработва строго индивидуално. Може точно да изчислите нейната площ и броя на отделенията.

  Ето няколко интересни идеи за гардеробна в малка спалня.

  Ниша

  При изграждането на къща често се използват нишите. Можете обаче отделно да направите ниша в стаята за съблекалня.

  Гардеробна

  Екран или дял

  За да отделите съблекалнята от общото пространство на спалнята, трябва да използвате завеса. Такава завеса може лесно да замени преградата. Гардеробната с врати на отделенията е идеален за дълги и тесни стаи.

  Гардеробна

  Отворена съблекалня

  За да украсите отворената гардеробна, ще ви трябват кутии и кошници от ракита. Това ще поддържа всички необходими елементи в ред.

  гардеробна

  Съблекалня в ъгъла

  Гардеробът е добро решение за функционално използване на ъглите. Ъгловите опции с плъзгащи се врати ще са отлично решение за квадратни стаи.

  гардеробна

   

  Съблекалня с легло

  Поставяйки леглото в центъра на спалнята, може да получите достатъчно място за скрит гардероб. Така със стъклена преграда може да разчитате на достатъчно количество слънчева светлина.

  гардеробна

  Искате ли да имате и вие една от споменатите гардеробни в своя дом? Може пък вече да имате? Споделете я в нашата страница на Твоя Дизайн!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -