fbpx
More
  НачалоЕкстериорГаражКак да подредите красиво гараж

  Как да подредите красиво гараж

  Гаражите често се превръщат в работилници и места за отдих, където както възрастните, така и децата обичат да прекарват време и да се занимават с оборудване. За да бъде пространството удобно е необходимо да помислите, как да направите интериора на гаража красив, удобен, подходя и оборудван с всичко необходимо за това място, включ. зоната.

  Преди да създадете интересен и приятен за окото интериор на гаража, трябва да предвидите и предназначението му, като място за съхранение и ремонт на автомобил. С оглед на това стаята трябва да е оборудвана с: вентилационни и климатични системи; мивка, пожарогасител и пясъчник; датчици за отопление и пожароизвестяване; достатъчно електрически контакти; стелажи и чекмеджета за различни инструменти и други неща; дренажна решетка за оттичане на вода.

  Ако гаражът има мазе, не бива да го засипвате с ненужни автомобилни гуми и консерви със зеленчуци. По-добре е да оборудвате пространството със стелажи, чекмеджета и рафтове, за да организирате съхранението на нещата и да освободите място в самия гараж.

  За по-представителен външен вид си струва да изберете правилните довършителни материали, например светли пластмасови или гипсокартонни панели или керамични плочки. Обзавеждането и оборудване, които трябва да се комбинират, за да се постигне стилово единство. Колкото по-спретнат и приятен е ремонтът на гаража, дизайна, толкова по-голямо удоволствие ще имате в него.

  Как може да използвате гараж извън етикета?

  Гаражното пространство ви дава много място за въображение. В него може да се поберат и стая за отдих, арт, обувки, шивашки цех, паркинг, автосервиз, оранжерия, звукозаписно студио, склад за съхранение на инструменти, място за отглеждане на домашни любимци, библиотека, фитнес зала. Във всеки от горните случаи е важно правилно да зонирате стаята и да осигурите налично място за съхранение на всички необходими предмети.

  Как да направите гаражен интериор със собствените си ръце?

  Ако планирате да комбинирате кът с работилница, тогава е по-разумно пространството да се превърне в две отделни зони, едната от които ще съдържа диван, маса за чай и малка лятна кухня, а другата ще съдържа стативи или записващо оборудване. Ако планирате да превърнете гаражното пространство в офис с библиотека, най-добре е да поставите стелажи по стените, така че да заемат минимално пространство, и да поставите маса или маси със столове в центъра.

  Как можете да направите гаражен дизайн вътре?

  Този метод за в частна къща е прост, но в същото време модерен и лесен. За целта можете да го направите сами.

  Решението за планиране на гаража се избира в зависимост от предназначението на помещението. Функционалните зони могат да бъдат подчертани с мебели и друго обзавеждане, например Параван – Brown Cave II, осветление или разделения с прегради, вместо които могат да се използват дървени, пластмасови или метални стелажи.

  Заключение:

  За да може гаражът да радва с комфорта си е важно да проявите креативност и въображение, да обмислите детайлите и дреболиите. Не трябва да се отървавате от старите и ненужни боклуци, за да освободите място. Тук може да разгледате още 6 идеи за дизайн на гараж. Много по-целесъобразно ще е рационално да се организира съхранението на вещи и инструменти.

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -