fbpx
More
  НачалоИнтериорКухни 2022 - нови тенденции и дизайнерски идеи

  Кухни 2022 – нови тенденции и дизайнерски идеи

  Лаконичният дизайн и минимализмът в детайлите на Кухни са на върха на модата днес. Тенденцията към комбиниране на кухнята с хола промени отношението към дизайна на кухненския комплект. Дизайнерите вече не крият абсорбаторът зад фасадите на шкафовете. Дизайнерите насърчават пълната свобода от стилови ограничения.

  Кухни 2022 – нови тенденции и дизайнерски идеи

  Тук е мястото да се отговори на въпроса, в коя къща е моята кухня? И след това, като изберете дръжки, плотове и домакински уреди по ваш личен вкус. Така можете грубо да оцените цената на готовата комбинация – кухни 2022 г нови тенденции и дизайнерски идеи.

  Оригиналност в съвременните кухни

  Днес няма ясна рамка за следване на определения стил, независимо дали става дума за кухни или друго обзавеждане. Оригиналността, уникалността на интериора, неговото олицетворение излизат на преден план.

  Отворено пространство

  Все повече кухни в нашите апартаменти се комбинират с всекидневната. Това оформление няма да загуби своята актуалност. Пространството на хола и кухнята трябва да се подредят в една идея, кухнята става “невидима”.

  Простотата е от съществено значение в дизайна на кухнята днес. Това място трябва ясно да изпълнява функциите си, но в същото време самата атмосфера да създава усещане за мир и уют, тишина и спокойствие.

  Многоетажна кухня никога не излиза от мода

  Много полезното оформление служи за съхранение на всякакви различни неща и не заема твърде много място.

  Кухня в стил прованс

  Много хора в наши дни имат вили. Това е мястото, където можете да покажете своята дизайнерска фантазия в стил ферма и ретро стил.

  С нарастването на екологичните проблеми еко стила в интериора на дома е сред най-актуалните.

  Плетени мебели, големи прозорци и интериор с изобилие от естествена дневна светлина, полилеи с бамбукови абажури, изобилие от живи растения и жив плет по стените, използването на зелени и предимно естествени материали – всичко това е отличителният белег на еко-стила.

  Някои го наричат ​​стил на бъдещето. Това не е случайно. В крайна сметка в суматохата на града, много от нас ще искат да внесат именно тази частица от природата у домовете си.

  Материали и мебели

  Модата за естествеността диктува не само избора на цветове, но и материали. Тенденцията към използването на естествени материали прави използването на естествено дърво, камък и бетон все по-актуално.

  Естествени материали: дърво и мрамор

  Търсенето на екологични естествени материали все още е голямо. Това важи особено за кухненските плотове.

  Красивата и уникална текстура може радикално да преобрази външния вид на цялата кухня. Ето, защо най-ярките представители на природата са дървото и мрамора.

  Мраморното покритие в модерна кухня винаги ще намери своето приложение, дори ако дизайнът е много прост или сдържан.

  Мраморната уникална текстура, създадена от природата, има уникална естетика. По този начин материал може да се използва и като подово покритие и при създаването на монолитен “остров” или гръб.

  Водещи дизайнерски тенденции при кухните

  Основната световна тенденция в съвременния дизайн е липсата на рамки. Това се отнася не само за модата и стила, но и за интериора. Прованс, Минимализъм, Монохромен – те няма да излязат от мода и ще са актуални, дори след няколко години.

  Вижте идеите за най-красиви кухненски интериори в стил Прованс и различни начини да персонализирате вашите кухненски зони!

  Комбинациите между цветове, материали и текстури са важни. Може да добавете дърво, камък, стъкло, бетон или керамика и да получите уникален стил и визия за своята кухня. Изпробвайте различни съчетания. Нека бъдат различни и създайте интересна комбинация от нюанси и текстури.

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -