fbpx
More

  Dream-home.bg

  Вдъхновение за дизайн

  За нас

  Създаването на авторски интериор е комбинация от креативност и способност да се организира процесът по проектиране и успешното му изпълнение.

  Планирането на пространство за друг човек е много отговорен процес. Ето, защо, сега ви предлагаме заедно да създадем перфектния външен вид за вашия интериор, на база стотици и хиляди предложения в снимки за изграждане на интериор и екстериор.

  Онлайн сайтът dream-home.bg е за всички, които ценят времето си и искат да почерпят свжи идеи и вдъхновение за своя домашен интериор!

  Тук ще откриете нов начин за създаване на красив дом!

  В страниците на сайта ще намерите още стотици снимки на реално съществуващи обекти! Нека надникнем в дебрите на това изкуство: Интериорен дизайн:

  ИНТЕРИОРНА ДЕКОРАЦИЯ

  Интериорната декорация е един от последните етапи в развитието на интериорния дизайн. Благодарение на професионалната декорация, интериорът придобива завършеност и индивидуална атмосфера, става хармоничен и уютен.

  Дизайнерите, разработчиците, строители и обикновени хора, собственици на домове, споделят в страниците на сайта dream-home.bg своите интериори и екстериори на личните си домове. От техните виждания може и вие самите да почерпите толкова много идеи. Ако желаете да сте част от тях и хората да се радват, на това как сте пресъздали в своя дом, то може да споделите снимки в категорията „Твоя Дизайн“.

  Ние от DREAM-HOME.BG вървим с клиента по пътя от компетентното зониране до момента, когато ще „има нужда от добро шампанско за партито по разрязване лентата и прекрачване на прага му“. И, каква по-добра тръпка?

  Искаме да отделите време за любимите си хора, да пътувате, да се разхождате или да прекарате тиха вечер пред камината или на верандата с чаша любимо питие и приятна компания. От нас може да почерпите вдъхновение за дизайн. Тук ще откриете стотици идеи за интериор, екстериор, чертежите и конструкции.

  Настъпи моментът, да делегирате рутината, да хармонизирате пространството и да се погрижете за качеството на живот!

  Ние ще се опитаме да улесним този момент, като дадем идеи и вдъхновение за дизайн!

  ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

  Векове наред човечеството се стреми да създаде идеално и удобно жизнено пространство за себе си. Дизайнът и изкуството никога не са спирали в развитието си. Всяка година се появяват нови посоки, тенденции, стилове. Тенденциите и вкусовете се променят постоянно. На този фон, всеки се опитва да украси своето жизнено пространство по свой собствен начин, да внесе в него нещо ново, уникално, отличаващо го от много други.

  Наред с това е важно да запомните, че интериорният дизайн трябва не само да се подчиняват на законите на стила и композицията, но и да съществува в хармония с вътрешния свят на всеки член на семейството, за когото е предназначен.

  Що е то вътрешен дизайн

  ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙН Е ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО, СЪЗДАДЕНО ОТ АВТОРА ЗА ИНДИВИДУАЛНОСТТА НА КЛИЕНТА!

  Всеки обект, създаден с човешко участие, има своя собствена оценка. Той може да е изящен или безвкусен. Резултатът директно зависи от автора и неговите умения.

  ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ТЕКСТИЛ

  Хармонията на цвета и пропорциите е отправна точка на всеки проект и неговата здрава основа. Прозорците са съществена част от тази концепция. Професионално обмисленият дизайн на прозорци може да скрие архитектурните недостатъци, непривлекателните гледки или, напротив, да подчертае техните предимства. За щастие много хора имат по-деликатен вкус и виждат завесите в интериора като част от едно цяло.

  Прозорците са “огледало на душата” на вашия дом!

  Тъканите имат свой собствен живот – някои са склонни да плуват свободно, други искат да висят в тежки масури и гънки. Някои тъкани са чувствителни към светлина и топлина, някои не понасят пряката слънчева светлина. Правилно избраната защита от слънце – щори, ролетни щори, плисета, сенници – ще помогне да се защитят не само завесите, но и цялата стая като цяло, включително мебелите и интериорните предмети от прекомерна слънчева активност.

  Друг важен елемент от текстилната декорация на прозорци са декоративните пердета. Те са предназначени не само да държат текстила на прозореца, но и да го украсяват, като и хармонично да допълват интериора като цяло.

  И, разбира се, не забравяйте за други компоненти в интериорния декор. Такива може да са покривки, декоративни възглавници, сенници, покривала, покривки, салфетки. С тяхна помощ може да поставите цветни акценти в интериора, както и да създадете атмосфера на комфорт.

  Помнете: Едно стилистично решение за интериора и текстилния декор е важно условие за създаването на стилен, хармоничен, завършен проект.

  Какъв трябва да е добрият дизайн?

  Добрият дизайн винаги трябва да има идея. Интериорът трябва да е различен от много други. Затова и непрестанно трябва да предизвиква безличния дизайн.

  Ако обърнете внимание на интериора на повечето чуждестранни дизайнери, тогава ще видите голямата картина: не претоварен, елегантен, стилен. Всичко е насочено към максимално отваряне на пространството, насищане с въздух и светлина. Специално внимание се отделя на текстила, стилните аксесоари, комбинацията от различни тонове и текстури. Интериорът е напълно свободен от претрупвания по тавани и стени, което повечето дизайнери обичат да правят.

  Ако планирате или просто започвате да мислите за бъдещо строителство или обновяване, може да почерпите инфо от DREAM-HOME.BG. Източникът на нашето вдъхновение винаги е бил дело на европейски и американски интериорни дизайнери!

  Знаем, че светът и реалността, около нас могат да бъдат по-красиви и животът по-удобен. Време е да откриете своето вдъхновение за перфектния външен вид на вашия интериор!