fbpx
More
  НачалоИнтересноЗащо се нуждаете от дизайнер

  Защо се нуждаете от дизайнер

  Много хора се чудят защо да им е необходим дизайнер и интериорен дизайн? В крайна сметка строителите могат да обяснят всичко на пръсти! И така, ако и вие се питае, защо да се свържете с дизайнер по интериора, сега ще разгледаме в настоящата статия.

  Защо се нуждаете от дизайнер

  Ако имате късмет, с вашият екип е приличен и професионален строител, може да се получи доста добре, макар и не навсякъде и не във всичко.

  Лошо замисленото подово отопление, липса или излишъка на контакти, несъответстващи цветове и т.н. са само част от нещата, с които може да срещнете затруднения. И въпреки това може да се окаже, че нямате късмет или самите работниците да не са толкова интелигентни и способни!

  Следователно отговорът на въпроса за необходимостта от комуникация с дизайнер е и самата необходимостта от дизайнерски проект. В началото на ремонт на апартамент или изграждане на къща по дизайнерски проект ще ви помогне да отговорите на по-важен въпрос:

  „Как точно ще изглежда бъдещият ми апартамент: кухня, хол, спални. Как те ще отговарят на моя характер, вкус, колко удобни ще са за мен?”

  Дизайн проект

  Когато работи по дизайнерски проект, дизайнерът ще обсъди с вас възможностите за оформления (от които може да има много повече от едно). Компетентно проектира етажни планове, тавани, контакти, тела, свързани с ключове и др. С една дума, ще се вземат предвид всички онези тънкости, които се запомнят в последния момент.

  Оформление

  Подреждане на мебели;

  Поставяне на подовата настилка;

  Фалшиви нива на тавана;

  Оформление на осветлението.

  Визуализация

  Добрият дизайнер с помощта на визуализация ще ви помогне да определите стила, цвета и да поставите всичко по рафтовете. Отговорният проектант допълнително ще помага при избора на материали и контрола, върху изпълнението на строителните работи. Той ще поема функцията на “проектантски надзор”. Всичко това ще ви позволи да избегнете грешки и ненужни финансови разходи, необходими за тяхното отстраняване. Така, в резултат не само ще спестите пари, но и ще получите точно това, което искате, без излишни притеснения за качеството на извършената работа.

  И ако искате интересни неща за цвят, светлина, зониране, като цяло, за всичко свързано с дизайна, споделете дизайн в нашия бюлетин. Нека бъдем приятели!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -