fbpx
More

  Интериорният дизайн е популярен феномен на нашето време!

  Всяка къща има свой характер и настроение. Те се определят от мебели, елементи на декора, цветова палитра – всичко, което е включено в концепцията за „интериорен дизайн“. Когато получите истинско естетическо удоволствие от обзавеждането и усетите комфорт, то трябва да знаете, че зад идеалните комбинации в интериора, изтънчеността на формите и чувството за стил стои безмълвно интериорният дизайн.

  За да постигнете перфектни композиции в интериора, трябва правилно да идентифицирате своите желания. Модата диктува на света новостите на прогресивните дизайнери и формира индивидуални възгледи за разнообразието от интериорни стилове.

  Какво е интериорен дизайн?

  Разбира се, тази концепция е в областта на стилистиката. Стайлингът се превърна в модерна услуга и достъпна процедура. Интериорът е един вид специална част от пространството, затворено в стените, което ние определяме за себе си като защитна среда и получаваме в него усещането за домашен уют и комфорт.

  Модерният интериор е доминиран от стила на “минимализма”

  Той е продиктуван от високия стандарт на нашия живот. Яснотата и строгостта на линиите, функционалността на обектите, минималното количество мебели и аксесоари отразяват използването на високи технологии и прогресивния дух на нашето време.

  Днес светът е обхванат от различни течения на стила на “минимализма”

  Сред тях преобладават: хай-тек, офис, модерен, еклектика и пр.

  Националните традиции оставят своя отпечатък върху различните интериорни стилове, което им позволява да бъдат класифицирани, според характеристиките на област, от която произхождат:  египетски стил, венециански стил,  африкански, мексикански, марокански, ориенталски и много други.

  Коректността на геометричните форми в интериора на стила на минимализма не е достатъчна. За да създадете хармонична комбинация от всички интериорни елементи, мебели и декоративни детайли, ще ви е необходим професионален съвет за изключителен интериорен дизайн.

  Тук на страниците на https://dream-home.bg може да споделите своя дизайн или да почерпите вдъхновение за него. И помнете:

  Модерният интериорен дизайн прави къщата не само красива, но и възможно най-практична!

  Последното често изисква глобално „преструктуриране“ на помещения: комбиниране на няколко стаи в едно, възстановяване на балкони и веранди, подмяна на комуникационни мрежи и пр. Всички тези действия са свързани с преустройство и изискват отлично планиран проект.

  Време е да споделите своя дизайн с нас!