fbpx
More
  НачалоЕкстериорБасейни5 идеи за коледна украса на парти около басейна

  5 идеи за коледна украса на парти около басейна

  За да имате незабравим празник, организирайте парти край басейна идната Коледа!

  В случай, че празничният сезон е в разгара си, а вие сте уморени от едно и също традиционно скучно коледно парти, то време е да не направите промяна…

  Вашето семейство и приятели гарантирано ще си прекарат страхотно и няма да забравят деня по всяко време. Така че, независимо, дали имате вътрешен или открит басейн в дома си, отворете го за използване и създайте празнична фокусна точка, която ще зарадва вас и всички ваши гости. На път да споделим някои страхотни идеи за декориране на коледно парти около басейна, прочетете ги, за да се вдъхновете.

  5 идеи за коледна украса на парти около басейна

  Разгледайте тези 5 най-популярни видове басейни за къща, някои от които тип сглобяеми басейни, други вкопаеми басейни.

  Тук поемаме и риска, че когато четете тази статия, може да не е време за Коледа, но въпреки това, може да е отличното време за около басейна.

  1. Безопасен за употреба

  Безопасен за употреба

  Безопасността е основното и най-важно нещо, за да поддържате всичко добре, независимо, дали басейнът се използва или не. Независимо, дали е сглобяем басейн или вкопаем басейни. Независимо, дали искате да отворите басейна за плувно парти, или просто да показвате украсата във водата, трябва да си гарантирате безопасността на гостите. Например, слънчевата светлина или осветлението трябва да са по-добри от свещите. Предвидете си надзорници, около басейна или спасители. В случай, че няма такива наети хора, поставете предупредителни знаци, на които всеки да обърне внимание.

  1. Плаващи орнаменти в басейна

   

  басейна

  Добра идея е да в басейна да плува малко коледна украса. Това ще създаде много празнично настроение и лесно ще подправи целия басейн. Запалените свещи, украшения за басейн, тези малки неща могат бързо да създадат спокойна атмосфера за парти. Такива плаващи свещи са лесни за изработка и не са скъпи за закупуване. Определено ще се хареса отражението на светлината върху водата на всички ваши гости. Това е така очарователно!

  басейна

  Никоя Коледа не може да мине без коледна елха. Може, дори самото коледно дърво да е на платформа в център на басейна. Разбира се такова трябва да е по-малко по размер и по-леко.

  1. Не пренебрегвайте палубата на басейна

  5 идеи за коледна украса на парти около басейна

   

  Превърнете палубата на басейна си в страна на чудесата, като покриете с изкуствен сняг, свещи на батерии и зеленина за празнична атмосфера. Поставете снежен човек или Дядо Коледа в басейна, дори можете да завържете червени панделки. Това, определено ще се хареса на децата.

  1. Приготвяне на храна

  басейна

  Вашата Коледа трябва да е невероятна! Това е голям ден за вечеря с приятели и семейство, така че трябва да планирате рецептите за гости предварително. Предвидете място за оформяне на кът за отдих с пещ за барбекю.

  Направете списък за Коледа. В него може да вземете всичките любими неща пот пуйка, пайове и картофено пюре, до свежи и топли напитки за празнична вечеря около басейна.

  1. Забавление

  басейна

  Направете вашата Коледа красива, вкусна и особено щастлива! Можете да организирате някои дейности и игри, за да потопите гостите си в коледния дух. Например правенето на подаръци, игрите, пеенето на коледни песни и гледането на филми ще направят деня и вечерта да изглежда като празнични.

  Преди да изпратите покана за парти, уверете се, че вашият парти басейн е в най-доброто състояние. Ако имате още страхотни идеи за декорация на коледни части за басейн, добре дошли да споделите с нас.

  Източник: https://www.bluwhaletile.com.

   

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -