fbpx
More
    НачалоРецептиПуешки гювеч в мултикукър

    Пуешки гювеч в мултикукър

    Съставки:

    500 грама пуешко месо, нарязано на парчета
    2 глави лук, нарязани на ситно
    2 моркова, нарязани на колелца
    2 червени чушки, нарязани на ленти
    4 супени лъжици томатено пюре
    1 чаша зеленчуков бульон (240 мл)
    2 супени лъжици зехтин (30 мл)
    1 чайна лъжичка червен пипер
    1 чайна лъжичка сол
    1/2 чайна лъжичка черен пипер
    Калории на порция: около 350 калории
    Време за приготвяне: около 40 минути

    Инструкции:

    Включете мултикукъра на режим за готвене под налягане.
    Поставете зехтина в мултикукъра и го загрейте.
    Добавете нарязания лук и го задушете за около 2-3 минути, докато стане мек.
    Добавете пуешкото месо и го пържете за около 5 минути, докато придобие златист цвят.
    Добавете моркова, червени чушки, доматено пюре, червен пипер, сол и черен пипер. Разбъркайте добре.
    Добавете зеленчуковия бульон и затворете мултикукъра.
    Гответе под налягане за около 20-25 минути.
    Оставете мултикукъра да изпусне налягането и отворете го.
    Разбъркайте гювеча и сервирайте горещо.

    Свързани статии

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведете коментар!
    Моля, въведете името си тук

    Реклама

    - Advertisement -

    Популярни

    Реклама

    - Advertisement -