fbpx
More
  НачалоИнтериорВсекидневна5 идеи как да създадете хармоничен интериор в малка всекидневна

  5 идеи как да създадете хармоничен интериор в малка всекидневна

  Малката стая, далеч не е причина да сте нацупени или разочаровани, това правило важи с пълна сила за изграждане на стилен интериор в малка всекидневна.

  Дори ако имате на разположение много малка площ за стая, от 12 или 15 кв. м, може да създадете оазис от комфорт и домашна топлина.

  Днес ще ви разкажем как с някои трикове в малката всекидневна вие и вашите гости ще се чувствате комфортно. Всичко, което може да направите е да потърсите подходящи мебели и материали.

  интериор в малка всекидневна

  Експертни съвети за създаване на интериор в малка всекидневна:

  Дизайнерите съветват да не се комбинират студени или топли нюанси. Те не са в синхрон. Що се касае до стила на малките всекидневни, експертите традиционно съветват да залагаме на минималистичния интериор. В малкото пространство всичко трябва да е функционално и добре обмислено. Без излишни и ненужни елементи. Това, обаче съвсем не е извинение да се откажем от сладките декорации, които персонализират нашето пространство и го правят финализират.

  Ако искате, дори в тесни условия, можете да оборудвате домашно модерно кино – окачете плазмата на стената, поставете високоговорителите в ъглите, скрийте някои от тях зад завеси и използвайте някои като стойки за цветя. За гости можете да добавите сгъваем диван. Ако пространството е малко, можете да използвате матрак надуваем или пуф барбарон. Също така, всякакви видове трансформируеми мебели ще са добре дошли тук. Сред тях може да са маса. Отлично предложение може да е РАЗТЕГАТЕЛНА ТРАПЕЗНА МАСА ГРАНИТ, но може да изберете и такава, която се плъзга под шкафа и да е с оборудване на колела. Добавете към това сгъваеми столове, сгъваем диван или легло, прикрепено към стената.

  Още насоки за хармоничен интериор в малката всекидневна

  Интериорните дизайнери насърчават зонирането на пространството с помощта на различни техники. Трябва да се ползват всички възможни повърхности. Така ако стаята има широки первази на прозореца, не ги покривайте с дълги завеси, а ги използвайте като маса за бюфети. В този случай корнизът трябва да е окачен възможно най-високо и за предпочитане под самото платно. По-добре е да изберете прост дизайн на завеси (без сложни гънки). Ако се предполага ламбрекен, той също трябва да е чисто условен, без висящи елементи.

  интериор в малка всекидневна

  Ако имате високи панорамни прозорци, можете да организирате втори диван, на който да седите и да наблюдавате улицата. Допустимо е да го поставите на подиум, под който да се създаде още място за съхранение. Благодарение на светлината може, също да направите условно разделяне на тази стая на зони. Основното е, че трябва да има много и то на много нива.

  интериор в малка всекидневна

  Не е за изпускане и правилото за младежки интериор в малка всекидневна

  В младежка всекидневна с шумни партита въртяща се дискотечна топка ще е подходящ тавана, а за няколко членно семейство. Тогава е доба идея да разделите стаята на зони. Това може да се случи с помощта на завеса или декоративно, чрез гипсокартон. За онези, които държат на по-консервативния интериор е добре да избират мебели с високи облегалки. По този начин и холът визуално ще е по-висок. Мебелите с хоризонтална раирана тапицерия и завеси, съответстват на дивана и ще създадат усещане за по-широко пространство.

  Вижте и темата: 5 съвета за избор на цвят за вашата всекидневна!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -