fbpx
More
  НачалоЕкстериорГаражТоп дизайнерски идеи за трансформиране на гараж

  Топ дизайнерски идеи за трансформиране на гараж

  Най-шеметните дизайнерски идеи за трансформиране на гараж в многофункционално пространство

  Повечето от нас се нуждаят трансформиране на гараж и малко повече пространство, отколкото такова, с което най-често разполагаме. Такова ни е нужно за създаване на офис, за забавление или просто за почивка.

  На малцина от нас им се отдава възможност с достатъчно пари да си оборудват още една стая, а това може да е чисто и просто стария гараж. И така, ако не можете да създадете нов дизайн, използвайте стария!

  Днес читателите ще могат да се научат, как да започнат от нулата в стая, която само ще е преобразена. И така говорим, разбира се, за гаража!

  На вашето внимание тези пет стаи, които са претърпели преустройство и са надхвърлили обикновения ремонт. Собственикът на един от тези гаражи, вече няма нужда от място за паркиране; другият просто е уморен да гледа, каква бъркотия настава и т.н. Всички тези собственици се възползваха от своите празни или полуразрушени гаражи. В резултат на това техните семейства получиха необходимото допълнително пространство. Научете как:

  Офис интериорен дизайн

  Имаше гараж – има офис (Suzanne Dingley Interiors)

  Черни шкафове в гаража

  Местоположение: Солт Лейк Сити. Размер: 16,7 квадратни метра, самостоятелно.

  Новата работа от вкъщи означаваше, нов домашен офис . Вместо това домакинство да се опита да набутат в къщата всички и млади и стари, направиха на младоженците стария гараж. Реално, той се беше превърнал в истинско сметище зад затворени врати. Двойката го почисти, смени покрива и основата, постави нов етаж и вгради склад.

  Стенен часовник и картина

  Стенен часовник и картина

  Стенен часовник и боядисване (Suzanne Dingley Interiors)

  Червено-бялата цветова схема на стаята идва от снимка на IKEA с лондонски автобус. Такива елементи в интериора издават и почитта на двойката към британските корени.

  Интелигентното обновяване на гаража включва подмяна на съществуващата гаражна врата с двойни френски врати и нови прозорци, за да проникне естествена светлина. Изолиран таван и под с вътрешен контрол на температурата, охладител за прозорци и нагревател помагат да се избегнат топлина и студ.

  Винаги може да се възползвате от фототапети или параван – Brown Cave IIкато този, за да обновите интериора.

  Външна трапезария

  Бар и кухня и зона за хранене на открито

  Бар и кухня и зона за хранене на открито

  Местоположение: Де Мойн, Айова. Размер: 22,2 квадратни метра.

  Гараж от 30 -те години на миналия век, който е износен и очукан; необичайното му разположение и малките врати направиха невъзможно вътре да се паркира кола. Вместо да го използват за съхранение на неща, семейството го превърнали в бар с прикрепен вътрешен двор, където да се отпуснат целогодишно. „Когато времето не позволява да използва вътрешния двор, използват гаража, в който има отопление“.

  Интериорен дизайн на кухнята

  Интериорен дизайн на кухнята

  Изглед отвътре

  Проектирайки гараж, собственикът успял да го превърне в меко пространство. Новите модерни кухни, бар брояч, сателитна телевизия и ъгъл превръщат това място в идеалния спортен бар, където можете да прекарвате времето си, забавлявайки се, когато вали дъжд или грее слънце.

  Ново пространство

  ново пространство

  Местоположение: Синсинати, Охайо, САЩ. Размер: 55,7 квадратни метра.

  Тук собственикът, за да получи допълнително място, когато роднините се нанесат организирал оригиналната кухня. Реално другата домашната кухня била твърде малка, за да побере двама готвачи, така че той намерил начин да превърне гаража в професионална зона за готвене.

  Лятна кухня и трапезария

  Лятна кухня и трапезария, вътрешен двор

  Лятна кухня и трапезария, вътрешен двор

  Местоположение: Бексли, Охайо. Размер: 48,7 кв. м самостоятелно.

  Тук собственичката обича да купонясва на открито, но задният й двор и основната трапезария са твърде малки, за да приемат големи групи гости. Гаражът, който заема вътрешния двор в задната част на къщата, имал много място, както отвътре, така и отвън. Следователно промяната превърнала сградата в истински малък клуб. 14-метровият прожекционен екран е монтиран на задната стена на гаража, така че семейството да организира партита и да гледа футболни мачове.

  Парцел пред гаража

  Парцел пред гаража

  Новият черен метален покрив контрастира с хрупкавия бял сайдинг.

  Разгледайте и други 6 идеи за дизайн на гараж.

  Интериорен дизайн на кухнята

  Ново интериорно обзавеждане

  Ново интериорно обзавеждане

  Вентилатор, ретро аксесоари, диско топка, стари оригинални тела и голяма маса за хранене създават атмосферата на партито вътре. Висящият фенер е монтиран по такъв начин, че да може да бъде повдигнат или спуснат над масата за хранене, осветявайки партито през нощта.

  Интериорен дизайн на библиотеката

  Частна библиотека

   

  Частна библиотека

  Местоположение: West Voeham, Масачузетс. Размер: 27,8 квадратни метра.

  Тук собственичката също не използва мястото си за паркиране, но за сметка на това решава да преследва дългогодишната си мечта да превърне гаража в частна библиотека.

  С помощта на изпълнител тя проектира класическа викторианска стая, добавя рафтове от пода до тавана и големи панорамни прозорци и оборудва зони за четене: „Аз съм учителка в миналото и книжовник през целия живот. Винаги съм мечтала за собствена библиотека. Мисля, че тази мечта дойде от гледането на класически филми и четенето на английска литература. ”

  Интериорен дизайн на хола

  Частна библиотека

  Местоположение: Лонг Бийч, Калифорния. Размер: 400 квадратни фута (37,1 кв. М).

  Това е друга добра идея за организиране на повече пространство и места за живеене, особено в домакинствата, където има по три и повече деца.

  Организация на съхранението

  Организация на съхранението

  Тук нови френски врати може да водят от басейна до къщата. Подът да е боядисан с нехлъзгаща се боя, така че децата да не падат, когато тичат по пода с мокри крака.

  Източник на снимки: https://interiorsmall.ru

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -