fbpx
More
  НачалоИнтериорБаняТоп елементи в декора на бани, които трябва да подмените

  Топ елементи в декора на бани, които трябва да подмените

  Интериор се изражда, чрез декора на бани и някои елементи ще ви помогнат да освежите банята си! Не е тайна, че в банята се стремим преди всичко към функционалност и ергономичност. Но веднага след като основното оборудване (вана, мивка, душ, място за съхранение) е инсталирано, може да пристъпите към декориране.

  Топ елементи в декора на бани, които трябва да подмените:

  Хубавите неща – модерни, дискретно луксозни или поп арт – веднага задават тон. Предлагаме на вашето внимание артикули с голям декоративен потенциал.

  Свещи за феерия на чувствата

  Само с няколко свещи вие незабавно създавате  спокойна и релаксираща атмосфера в  банята . Дори когато не ги запалите, те създават очарователен декор благодарение на своите  заоблени или правоъгълни форми,  както и на компонентите си, които стават все по-модерни. Веднага след като запалите свещи, те изпълват банята с очарователна танцуваща светлина.

  Когато се използват свещите, техният размер и форма се променят и придават на „букета“ на свещите различно значение. Друго малко предимство: цветните свещи ще паснат идеално на декора на вашата баня, а ароматните свещи ще изпълнят стаята с приятен аромат.

  Луксозен фотьойл или дизайнерски артикул

  Ако имате късмет с размера на банята, имате повече свобода в нейното подреждане. Фотьойлът може да бъде едновременно функционален (ще ви е по-удобно да се обличате) и декоративен . В комбинация с финала на банята, той ще се превърне в ключов елемент, отправна точка и основа за стила на помещението. Изберете фотьойл, вдъхновен от 18-ти век с неговия безпогрешен парижки шик, или изберете ултрамодерно дизайнерско парче, което да зададе тона на вашата баня.

  Дизайнерска вана с модерен кадифено кресло

  Фотьойл, изработен от растителни влакна или дърво, по-малко претенциозен, но също толкова удобен за банята може да е ваш избор в полза на естествените материали. Накратко, фотьойлът е наистина добра идея за актуализиране стила на банята.

  Стилни кошници

  Това е гениално решение за съхранение на неща и в същото време помага при декорацията. Разбира се, кошниците за съхранение ви позволяват да съхранявате продуктите за лична хигиена и други предмети, но също така добавят стилен щрих към вашето въображение. Две, три, четири цветни или бели кошници ще са разположени по рафтовете на банята или близо до мивката. Такива могат да бъдат изработени и по поръчка.

  Оригинална баня

  Понякога декоративните покрития могат да бъдат много прости. Няма нужда да поставяте малки предмети навсякъде. Стилната вана може да бъде фокусна точка на самия декор. Създайте красива баня с къдрави крака и ето ви в 19-ти век.

  стилна баня

  Стилен килим

  Имате ли просторна баня? Постелете в него привличащ погледа килим, който ще добави специален декоративен щрих в стаята. Едва ли, никой ще очаква да го види в банята, а именно килимът ще направи абсолютно зашеметяващо впечатление!

  Обект на изкуство, на който искате да се възхищавате

  Потопете се в детайлно съзерцание на любимата си картина, докато се къпете… Страхотна идея! Избирайки любимото си произведение на изкуството (живопис, гравюра, скулптура) и гордо го излагайки в банята, вие ще придадете на това пространство изтънченост, която ще събуди чувства, красота и, може би, ще се потопите в мечтани мисли … И тук, отново трябва да изберете картина, която перфектно, ще се впише в декора, следвайки избраната по-рано от вас нишка на цвета и стила. Лесно може да добавите и параван – Black Stones II

  Създайте своята мечтаната баня с необходимите  аксесоари! Не пестете от личния си комфорт!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -