fbpx
More
  НачалоИнтериорГардеробнаВидове оформления за гардеробни

  Видове оформления за гардеробни

  В зависимост от местоположението на домашните гардеробни може да планирате някои неща. Преди да ви запознаем с тях, научете за видовете оформления за гардеробни и как се подразделят те.

  Видове оформления за малките гардеробни

  гардеробни

  Линеен метод на оформление – тук вътрешният пълнеж е разположен по протежение на едната стена. Такава съблекалня прилича на дълбок гардероб и често се отделя от основния обем на стаята с помощта на подвижни прегради.

  Ъглово оформление – тези гардеробни могат да са квадратни, правоъгълни или дори триъгълни. При тях мебелите са разположени по протежение на две стени под ъгъл.

  Двоен ред – тези видове обикновено се използва в удължени стаи. Този тип съблекалня не трябва да е твърде тесен. Осигурете разстояние от поне 1 метър между два противоположни рафта. Ако мястото не позволява да направите това, изберете линейно оформление.

  U-образна – този тип рядко се използва в малки пространства. При него е доста трудно и рационално да се подредят стелажи, стойки и кутии под формата на буквата “P”.

  Правоъгълна гардеробна – тази съблекалня предполага поставянето на различни системи за съхранение по целия периметър на стаята, включително стената с вход. Често над вратата са разположени допълнителни рафтове. Ако възнамерявате да използвате такова оформление, уверете се, че площта на вашите помещения е повече от 3,5 квадратни метра. В противен случай, подобно подреждане на мебелите ще изглежда неудобно и ще доведе до ежедневен дискомфорт.

  Съблекалня за двама

  дрешник

  В случай, че дрешникът е с правоъгълната форма, лесно може да бъде разделен отвътре на мъжка и женска половина. Това може да стане с помощта на цветове в интериора.

  Ергономия и правила в малката гардеробна

  Малката съблекалня обикновено е разделена на три нива. В нея може да съхранявате, както дрехи, така и връхни облекла, така и нежно спално бельо от Ранфорс Манголия, обувки и аксесоари.

  Мебели за малка съблекалня

  Мебелите, а именно различните системи за съхранение са най-важният компонент. Дрешникът в малък апартамент ще изисква специално внимание при разпределението на свободното пространство.

  гаредеробни

  Стандартните модули и стелажи рядко отговарят на всички нужди на клиентите, тъй като всеки човек е индивидуален. Индивидуалната гардеробна ще помогне за решаването на този проблем. Дизайнерите например, вземат предвид не само характеристиките на стаята, но и изискванията за гардеробна.

  Изграждане на гардеробни

  Дизайнерският проект на малката съблекалня, ще осигури повече комфорт при ежедневното използване и съхранение. Естетическият компонент е също толкова важен. За да разберете, какъв вид малка гардеробна искате може да разгледате различни проекти и да се спрете на модел и вид.

  Създайте гардеробна – мечтата на всяка жена или дрешник, в който ще искате да останете завинаги!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -