fbpx
More
  НачалоИнтериорГардеробнаГардеробна - мечтата на всяка жена

  Гардеробна – мечтата на всяка жена

  Гардеробна е място мечта за много момичета, млади дами и улегнали лейди. Колко често гледайки във филми или наблюдавайки живота на звездите, виждаме големи съблекални, където обувките са подредени във всички цветове на дъгата, ботуши, сандали, чанти, колани, шапки и много други. И как искате да сбъднете мечтата си.

  Що е то гардеробна

  Ефективни, функционални и най-важното спестяват много място и време. В края на краищата всеки от нас се сблъска с такъв проблем „как няма, какво да се облича“. И когато има гардеробна, всичко е подредено и спретнато. Всичко се вижда и вече няма проблеми с това: „какво да облека“. И когато всички обувки са подредени е лесно да вземете най-подходящия чифт.

  Нерядко срещан е и проблемът с: „маса за гладене в средата на стаята“, пред който са изправени не само жените, но и мъжете. Е, гардеробната решава този проблем. Дъската за гладене може да бъде вградена или монтирана в съблекалнята, според нуждите.

  Също така съблекалнята ще ви позволи да освободите място, да подредите дрехите си, обувките, бельото, аксесоарите. С една дума казано ще помогне да вкарате всичко в ред и да съберете всичките си любими неща на едно място.

  Най-разумният вариант за местоположение е, когато съблекалнята има изход към спалнята или се намира недалеч от банята. Също така е модерно да инсталирате тоалетка и да поставите любимите си буркани, бутилки, цялата си любима козметика върху нея, да сложите бижутата си в кутии и да скриете всичко от любопитните очи. Винаги е приятно да слагате грима си далеч от любопитни очи, а още по-приятно е да се въртите пред огледалото. Всичко това може да се направи в съблекалнята ви.

  Гардеробът е мечта на всяко момиче!

  Дамският гардероб не познава граници и дори да успеете редовно да преглеждате нещата и да се отървете от ненужните неща, истинската дама ще има много комплекти дрехи. Най-удобният и визуален начин за съхранение е гардеробната. Тя може да се организира дори в малка площ, така че да има място, дори в най-малкия градски апартамент. Ето как:

  Решете място

  Когато думата гардеробна – Не се ограничавайте с рамкиране. Съблекалнята може да се намира в хола или дори в коридора. Всяка стая е подходяща за малък гардероб има достатъчно място до един и половина квадратни метра. Други опции са килер или изолирана тераса, тогава дори не е нужно да правите допълнителни стени.

  Поставете дялове

  Удобно е да използвате ниши и ъгли за съблекалнята и да направите стените от гипсокартон. Това е сравнително лек, пластмасов и еластичен материал, който същевременно не позволява на въздух да застоява, което ще ви спести неприятните миризми.

  Ако инсталирате изкуствени стени и това не е включено в плановете ви, преградите могат да са направени от плътни тъмни завеси. Такива също, няма да пропускат светлина и прах.

  Напълнете гардеробната си

  За да поддържате дрехите и нещата в ред, трябва да поставите системи за съхранение.

  Приспособете гардероба си към своите нужди: шкафове, рафтове, дръжки и други фитинги.

  Винаги може да изберете и готови шкафове с рафтове, закачалки и чекмеджета.

  За да поддържате реда, ще ви трябват куфари за бельо, дрехи, обувки, компактни закачалки и удобни системи за окачване.

  И така, ако искате интересни неща за цвят, светлина, зониране, като цяло, за всичко свързано с дизайна, споделете в нашия бюлетин на страницата ТВОЯ ДИЗАЙН. Нека бъдем приятели!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -