fbpx
More
  НачалоИнтериорКак да създадете дизайн в малка кухня

  Как да създадете дизайн в малка кухня

  Интериорен дизайн на малка кухня

  Апартаментът ви е страхотен, но уви с малка кухня. Факт е, че съвсем малко хора могат да си позволят жилища с голяма площ. Цените на недвижимите имоти скачат главоломно и ни принуждават да купуваме тесни апартаменти. В същото време правилно подбраните мебели, осветление, цвят на тапета и познаването на малки трикове ще работят във ваша полза, създавайки повече простор и свобода в кухнята. Вижте как:

  Дизайнът на малка кухня обикновено се свежда до минимализъм. Със стилен комплект, мивка, завеси или щори, вашата закуска ще бъде сервирана в топла атмосфера и ще забравите за тесните условия завинаги.

  Дизайнът на малка кухня: основни правила

  Когато правите ремонт от нулата, избирайте само светли нюанси на плочки, подови настилки, мазилка и тапети. Поддържайте шаблона по стените малък, избягвайте големите шарки.

  Не забравяйте да се погрижите за многостепенното осветление. Завършете със стилен полилей с прожектори. Препоръчително е да регулирате интензивността на осветлението. За семейната вечеря е подходяща ярка, а за романтична вечер – приглушена светлина.

  Обърнете внимание на чуждестранните стилни мебели. Те са по-внушителни и изглеждат много впечатляващи.

  Плотът трябва да са многофункционален. Спестете всеки сантиметър.

  Примери за стилен дизайн на малка кухня

  Черно и бяло са печеливша комбинация

  Те са подходящи  декорация на тази стая. Ако това са цветовете, които сте избрали, опитайте се да набавите ярко оцветени съдове за хранене, които ще ви дадат нотка на позитивизъм, сутрин. Освен това трябва да сте подготвени за честото им почистване.

  Зеленото е цветът на здравето и свежестта

  В тази кухня със сигурност ще искате да готвите здравословна храна. Може би дори искате да станете вегетарианец.

  Тази кухня е идеална за любители на музиката и учащите. Вечер дори ще е възможно да се учат лекции и уроци в нея.

  Помислете, какво липсва във вашата кухня?

  Хладилник! И така, не мислете, че ще се наложи да съхранявате храната на балкона. Може да имате хладилник, но той да е мъдро скрит.

  Домакинските уреди често заемат твърде много място, въпреки че не се използват често. Обичате ли да вечеряте в ресторанти и вечеряте ли на работа? Ако отговорът е да, тогава едва ли ще имате нужда от трикамерен гигант. Скрийте хладилника си в плота и приложете същия трик с газовата печка.

  Използвайте стените за съхранение на прибори

  Това е стилен и ефективен трик. Гениален изход за ерген в кухнята, която се трансформира. Забравяте за нея за една седмица. Но когато момичето дойде на гости, вие отваряте и демонстрирате чудесата на кулинарните си умения. Може също да почерпите мама с чай.

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -