fbpx
More
  НачалоИнтериорСтойността на завесите за интериора на спалня

  Стойността на завесите за интериора на спалня

  Стойността на завесите има важна роля в интериора на дома, а също и в интериора на спалня

  Как да проектирате интериора на спалня

  Планирайки вашия интериор, трябва да обърнете дължимото внимание на завесите. Това е така, благодарение на правилните „дрехи“ за прозорците, с които къщата става наистина уютна.

  интериор със завеси

  Роля на завесите в интериора на спални

  Преди това завесите били използвани за практически цели. На прозорците се поставяли завесени заради яркото слънце и течения, но с течение на времето тяхната функция станала по-декоративна. Експериментирането с плат е лесно и забавно, а резултатът винаги е различен. Така може да проектирате и своята Гардеробна – мечтата на всяка жена.

  интериор със завеси

  Избор на завеси за будоара

  Избирайки правилните завеси, можете да играете с пространство. Например, ако искате визуално да увеличите малка спалня, трябва да изберете леки завеси от тюл. Отдолу ще трябва да пришиете лента за претегляне или да завържете завесата с пищен завършек, така тя няма да се клати от най-малкия полъх на вятър.

  Визуално разширяването на тесния прозорец ще помогне за отваряне на завеси, раздалечени отстрани на корниза. Те не трябва да влизат в прозореца, в противен случай той ще стане още по-тесен.

  Ниските тавани ще направят завесите с вертикални райета „по-високи“.

  интериор със завеси

  Завесите, покрити със специални тъкани, изглеждат много впечатляващо.

  Ако искате да направите квадратен прозорец по-висок, трябва да украсите със завеси до пода и да премахнете носачи на нивото на перваза на прозореца.

  Когато избирате завеси за спалня, дайте предпочитание на неярките цветове. Най-добрият вариант е да изберете спално бельо от качествен памучен сатен спално бельо Кармен Сив, килим и завеси в една и съща цветова схема. Леката завеса от тюл над главата на леглото ще завърши успешно образа на спалнята.

  Сатените завеси са популярни. За да украсите къща, трябва да изберете плат със същия модел, но различни цветове.

   

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -