fbpx
More
  НачалоИнтериорПреобразете красивата спалня в интимна

  Преобразете красивата спалня в интимна

  Невинаги красивата спалня „диша“ в сексуалност и желание. Тя е просто красива, има оригинални скъпи мебели, интересен дизайн и така нататък. Но й липсва някаква интимна атмосфера.

  Превърнете красива спалня в интимна

  Дизайнерите съветват да погледнете красивата си спалня от различен ъгъл и като използвате няколко прости методи, да превърнете спалнята в истинско кътче на любовта. Как да стане това, вижте сега:

  красивата спалня в интимна

  Осветление в спалнята

  Светлината играе много важна роля в интимна атмосфера. Ярката светлина е донякъде плашеща, а когато е напълно тъмна, също не е интересна. Ето, защо си струва да купите например малка настолна лампа, която да разсейва светлината, или свещник с леко червеникава крушка. Може също така да поставите свещници в стаята и да запалите свещи, преди лягане. Свещите са чудесни за затопляне на сетивата и създаване на романтично настроение. Добре е да правите това не всяка вечер, а при специални поводи. По този начин подчертавате важността на предстоящата вечер.

  Украса за легло

  Спалното бельо в пастелни цветове ще придаде на леглото секси ефект: розово, кайсиево или пясъчно, например. Яркочервените възглавници, разпръснати върху леглото, също ще послужат за интимна услуга, защото всеки знае, че червеното е цветът на страстта. То, има вълнуващ ефект, върху човек. За специални поводи трябва да подготвите комплект необичайно, не ежедневно спално бельо. Такова е, например от черна коприна или дантела, като Памучен сатен дизайнерско спално бельо ОСКО КАФЯВ. Всичко трябва да говори за интимността на момента.

  красивата спалня в интимна

  Декорация на прозорците

  Красивият тюл и завесите са нещо естествено. На прозорците трябва да има или красиви щори, или дебели завеси, за да може да се потопите в здрача на любовта през деня – не се знае кога желанието ще покрие тялото ви. Офис щори в спалнята изобщо не са романтични, така, че забравете за тях.

  Аксесоари в спалнята

  Огледало ще добави пикантност към спалнята и може да го закачите над леглото. Не забравяйте за снимките, на които сте с любимия. Помислете за ваза с цветя и други красиви предмети. Що се отнася до любовта, всички малки неща придобиват смисъл.

  Научете повече за Стойността на завесите за интериора на спалня!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -