fbpx
More
  НачалоЕкстериорЕто как да украсите терасата във Фън Шуй

  Ето как да украсите терасата във Фън Шуй

  Ел Фън Шуй Това е философска система с китайски произход, която се стреми да създаде хармонична среда, така че да повлияе положително на хората, които я обитават. Ето защо неговите правила и идеи са оцелели и до днес, защото те са полезни, когато става въпрос за създаване на приятен и уютен декор.

  ФЪН ШУЙ тераса

  Днес ще ви дадем няколко идеи как да украсите терасата си с помощта на Фън Шуй. Съществуват много интересни предложения, за това как да украсите тази външна зона, водени от принципите на тази философия. Растенията, водата, естествените материали или осветлението са това, което може да помогне да създадем вечна и красива тераса във всеки смисъл.

  Ключът е да изберете най-добрите видове

  Ако ще създадете тераса у дома, трябва да изберете ъгъл с най-добри гледки. Няма да имате толкова зрелищни гледки всеки път, но истината е, че винаги има ориентация, която се харесва най-много.

  терасата във Фън Шуй

  Има и тераса, при която се използват естествени материали

  Дърво в мебелите, тъкани като памук, растения и много естествени тонове в топло. Дори плитките части са идеални за това. Така, че това може да е перфектната тераса за Фън Шуй.

  La естествено осветление

  В тази техника винаги има, какво да търсите. Няма нищо по-добро за отдих от пространство с добро осветление, затова трябва да се ориентираме в терасата така, че да има много слънчеви часове по нея.

  Las- естествени растения

  Те винаги са елемент от фън шуй, тъй като природата внася много естествена и свежа идея в собствен дом. Чувствайте се свободни да поставите живи растения и цветя на терасата си.

  Ел вода

  Това е друг елемент, който обикновено се включва, въпреки че най-често говорим за течаща вода, която никога не спира. Ако е възможно, трябва да включим езерце или басейн в зоната на терасата.

  фън шуй тераса

  И така, кажете ни…

  Искате ли да имате терса по Фън Шуй във вашия дом? Или може би вече имате? Споделете своите идеи и снимки в секцията Твоя Дизайн!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -