fbpx
More
  НачалоИнтериорКак да оборудваме кухнята

  Как да оборудваме кухнята

  Умението да оборудваме кухнята ни помага много, така малка кухня визуално може да стане доста голяма, доколкото изглежда. И така, ако планирате оборудване на кухнята, то оптимизиране мястото на съхранението е страхотна идея.

  Как да оборудваме кухнята

  Кухненските острови са възможни, въпреки че трябва да са малки, за да улеснят придвижването. Това ще ви даде още една предпоставка за поставяне на съдове и приготвяне на храна.

  • И така, някои хора предпочитат отворена кухня.

  Започнете, като определите как да използвате кухнята, къде готвите, кога готвите и колко често пазарувате, за да разберете колко място за съхранение ви трябва и какво трябва да бъде оформлението.

  Как да внесем индивидуалност в дизайна на кухнята

  Ако харесвате да подчертавате индивидуалността на кухнята помислете над това да добавите готварските книги в някоя част на интериора. Те определено ще затоплят стая. Те са утешителни и са свидетелство за живота на човек – любими ресторанти, празници, на които сте се насладили.

  • По право кухнята трябва да е сърцето на дома!

  11 красиви идеи за кухненски интериор за 2022 г

  Когато става въпрос за дизайн на кухнята, възможностите са безкрайни. От плотове, шкафове и подове до нови уреди, растения и други, можете да персонализирате кухнята си, както пожелаете.

  Прочетете тази статия, за да сте в крак с най-новите тенденции в дизайна на кухнята.

  Шкафове

  Съществуват няколко опции за персонализиране на кухненски шкафове. Тази кухня е изпълнена в монохромна цветова схема с изцяло бели шкафове. Ако искате монохромен цвят, бялото е чудесен вариант. Той е много популярен в съвременната кухня.

  Мръсно бялото също работи добре, както и светлите кремове. Тази кухня включва два различни вида шкафове; някои са от дърво, а други от стъкло. Това добавя разнообразие към кухнята. Шкафовете са чудесен начин да покажете всеки елегантен декор. Тази кухня разполага с по-модерни шкафове със скрити дръжки. Тук кафявите шкафове допълват белите плотове и стени.

  Понякога твърде много бяло може да бъде непосилно, но не и в тази кухня!

  Също така имайте предвид, че не сте ограничени до различни видове шкафове. Можете да комбинирате стъклените предни шкафове и шкафовете за шейкър, или да използвате шкафове с плосък панел.

  Тези два дизайна са елегантни, но може също да сте по-креативни с мебелите си.

  Една от най-популярните тенденции в кухнята днес е двуцветната цветова схема. Двуцветната кухня включва два различни цвята в дизайна на кухнята. Едните шкафове (долните) може да са бели, а горните шкафове да са кафяви, създавайки приятен баланс.

  Плотове

  Модерният дизайн на кухнята е много търсен. И така, какво наистина придава на кухнята модерен вид? Плотовете напомнят за наскоро реновирана модерна кухня. Така може да изглежда чудесно в предимно бял дизайн.

  Мраморни плотове също са популярни; има два различни типа в горната модулна кухня. Бели шкафове, съчетани с по-тъмен плот, докато черни кухненски островни шкафове, съчетани с по-светъл мраморен плот – много креативна идея!

  Като цяло, плотовете наистина предизвикват модерен външен вид – добре, понякога могат да се използват, за да предизвика по-селско усещане. Този дървен остров се откроява в ярко кафява и бяла кухня заедно с ярък дървен под.

  Вижте идеите за бежов и кафяв дизайн на кухня и съчетайте, според различните начини. Персонализирате своята кухня!

  Хладилници

  Когато става въпрос за хладилници, иноксът е цар. Уредите от неръждаема стомана ще допълнят всеки цвят и дизайн на кухнята. Хладилникът е някои край на кухненското ще стои невероятно удобно.

  Допълнителни предимства, които са често срещани в днешните хладилници, са диспенсърите за лед и вода. Те са удобни, полезни и с ниска поддръжка! Просто сменяйте водните филтри на всеки няколко месеца и ще имате чиста, филтрирана вода за цялото семейство и всички гости.

  Съдомиялна

  Днес почти няма кухня без съдомиялна машина. Точно като хладилник от неръждаема стомана и съдомиялната машина е по същество задължителна за вашата модерна кухня.

  Кухненска мивка

  Има мивки с единична купа, мивки с престилка или умивалници, има и мивки с двойна купа. Като цяло мивките от алпака са съвсем нормални за повечето домакинства, независимо дали имат преграда или не!

  Кухните в селски стил или бохо използват широко мивки в стил от същия вид, което придава естетически вид. Тяхната заоблена форма е уникална, а первазите са често срещана тема, където и да се намират във вашия дом.

  Най-често са бели или кремави на цвят, но изглеждат красиво и в черно, кафяво, сиво и дори неръждаема стомана.

  Осветление

  Един от най-важните елементи на кухнята е осветлението; все пак, за да готвите, трябва да виждате, какво правите. Има повече начини да осветите пространството, отколкото да инсталирате една лампа над кухненски остров.

  Мислете креативно! Обмислете местоположението за източника на светлина, както и неговия тип – и не забравяйте, че може да включите и естествена светлина.

  Готварски печки и фурни

  Печката е основен елемент от всяка кухня. Тук неръждаемата стомана е полезна. Най-често срещаните конструкции са единична плоча и двойна плоча.

  В съвременните кухни аспиратор инокс работи чудесно в комбинация с избраната печка.

  Има и други варианти за печки и фурни. Понякога те са отделно една от друга и фурните са в различна част на кухнята от печката. Обикновено две фурни се подреждат една, върху друга.

  Понякога можете да видите две различни фурни: конвекция и конвенционална. Ако не се нуждаете от две фурни или нямате капацитет за две фурни, обичайно е да поставите голяма микровълнова фурна отгоре над стандартната фурна.

  Пароуловител/Абсорбатор/Качулка

  Помислете за избора на аспиратор от неръждаема стомана. Качулките са не само функционалност, но и красота. Между монтираните на стена кухненски абсорбатори, островни аспиратори, вложки за кухненски аспиратори и аспиратори под шкафове, имате няколко опции на разположение.

  Абсорбаторът е елегантен уред за всяка кухня. Да не говорим, че опростява процеса на готвене и поддържа въздуха в кухнята чист. Разгледайте островния аспиратор, стенния абсорбатор и вложката за качулката и изберете най-подходящия модел за своята кухня.

  Разгледайте различните стилове кухни и купете една от тях, още днес!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -