fbpx
More
  НачалоИнтериорКакъв цвят да изберете за интериора на хола - съвети за дизайн

  Какъв цвят да изберете за интериора на хола – съвети за дизайн

  Как да направите своя интериора на хола удобен и уютен с помощта на подходящия цвят? С какво се комбиниран даден тон? Как настроението се повлиява от осветлението? Нека научим всички подробности заедно. Предлагаме да останете на страниците на DREAMS HOME.

  Холът и всекидневната са основна стая в къщата

  Цветовата гама, в която се декорира това помещение, може да развали настроението, но може и да гарантира добро такова, придружено от повече желание. Това може да ни накара да се върнем у дома с удоволствие, да посрещаме гости и с гордост да им покажем плодовете на нашата декоративна работа.

  Първото условие тук е, че трябва да знаете към, какъв нюанс да се насочите в хола си и кой да е основният. Дори по-ярък акцент, поставен умело, върху  спокоен фон, може да доминира. Така, търсейки баланс, вашият личен вкус ще е от полза.

  Цветът в интериора на хола

  Неутралните нюанси на цвета на стената в интериорния дизайн на хола винаги са грациозни и спокойни. Белите, кремовете, пастелните, кафявите и сивите са класически избор. Те ще се харесат на много, ако не на всички.

  Зелените стени ще добавят пролетно настроение и свежест във вашия хол

  Най-добрият вариант е да използвате светли тонове на зелено. В такава всекидневна е така приятно да се отпуснете, след натоварен работен ден, да свалите бремето на притесненията…

  Зеленият цвят в интериорния дизайн за хола покачва настроението, освежава и успокоява. За визуално разширяване на пространството използвайте много наситено зелено.

  Жълтите стени, комбинирани с бял таван в интериора на хола са жизнеутвърждаваща комбинация

  Жълтият цвят в интериора на хол е това, от което имате нужда. Той внася атмосфера на добра воля и отлично настроение във всекидневната. Можете да опитате комбинация от лилаво и жълто за много интересен акцент и доминиращ цветен ефект.

  Неутрален нюанс на стени, като бежов, кремав, винаги е печеливш вариант

  В такова помещение ще се чувствате винаги спокойни, уютно и удобно.

  Червено-бялата комбинация се е превърнала в класика от дълго време насам.  Добавете ярки детайли към интериора на хола. Така, например черно-белите снимки в рамки и интериорът ще е завършен.

  Желаете ли, да направите интериора на хола, наистина луксозен?

  Боядисайте стените в червено!

  Оранжевото е цветът на любителите на живота. Той, обаче за детска стая не е съвсем подходящ. Ако все пак искате да добавите оранжеви стени, комбинирайте в лампи или покривки.

  Кафявата стена с акцент в модерен бял хол е модерен компонент, който прави този интериор така неочакван!

  Бялото е капризен нюанс

  Той е може да създаде обема и размера, които липсват в помещението. Той може да превърне уютния интериор на хола в студено и безлично пространство. Това може да не се постигне, ако се спрете на цветни мебели и аксесоари. Опитайте с комбинация от тази ХОЛНА СЕКЦИЯ ЛОЛИ.

  Оранжевите стени в хола придават доброта, топлина и доброжелателност в атмосферата. Те са символ на отличното настроение

  За по-хладен ефект, заложете на нюанси на синьо в интериора на хола си. Отлична идея е да заложите на бели нюанси по стени в синьо.

  Използването на синьо в интериора на хола ще добави елегантност и стил в стаята. Белият цвят в интериора е символ на благородство, чистота и невинност.  Добавете го, ако трябва визуално да разширите стаята. Богат тъмно син цвят в хола ще внесе атмосфера на радост и празник. За да не изглежда стаята визуално по-малка, по-добре е да оставите тавана бял.

  Смел акцент е стена в синьо, съчетана с оригинално обзавеждане в розово и кафяво. Това е просто еклектична всекидневна. Детската стая е място за вашето дете да се отпусне и да играе. Направете го още по-уютно със синьо. Всекидневната е най-светлата стая в къщата.  Можете да направите по-удобна, като боядисате стена или две в синьо.

  Когато се използват в интериора на хола дървени мебели, кафявите цветове по стените ще стоят добре

  Както можете да видите, почти всички цветове могат да се използват в хол на апартамент. Основното е да ги комбинирате правилно и тогава всяка цветова схема ще изглежда органично.

  Разгледайте и темата: 5 съвета за избор на цвят за вашата всекидневна!

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -