fbpx
More
  НачалоИнтериорПреобразете красивата спалня в интимен будоар

  Преобразете красивата спалня в интимен будоар

  Невинаги красивата спалня може да “диша” с желание и страст. Понякога тя е просто красива. В нея има скъпи и оригинални мебели, стилен дизайн, но сякаш в нея липсва най-важното – романтика, живот, харизма.

  И така липсва някаква интимна атмосфера. Дизайнерите съветват да погледнете красивата спалня от друг ъгъл. Това може да стане с помощта на няколко прости метода. По този начин може да превърнете спалнята в истинско кътче на любовта.

  Осветление в красивата спалня

  Светлината има важна роля в интимната сфера. Ярката светлина може да е стряскаща и страшна, но не е интересна. Може да си купите, настолна, малка лампа, която ще разпръсва светлината. Може да набавите и лека червеникава крушка, каят осмо да загатва. Може също така да поставите свещници в стаята или да запалите свещите, преди лягане. Те, идеално затоплят и създават романтично настроение. Може да ги използвате при специални поводи и така да подчертавате важността на предстоящото събитие.

  Декорация в леглото на красивата спалня

  Спалното бельо в меки, нежни или пастелни цветове ще придаде интимен ефект над леглото. Може да се спрете на розово, пясъчно или кайсиево например. Яркочервени възглавници, разпръснати около леглото, също ще добавят интимна обстановка. Червеното по право е цветът на страстта, то въздейства над човек. За специални поводи може да имате необичайно, не ежедневно бельо. Такова може да е пресъздадено от черна дантела или коприна. Всичко трябва да напомня за момента на интимността.

  Аксесоарите в будоара

  Огледалото ще добави пикантност към спалнята и може да го окачите над леглото. Не забравяйте за снимките, на които сте с любимия човек, за ваза с цветя и за други красиви предмети. Когато става дума за любов, всички малки неща имат значение.

  Декорация на прозорците със спалнята

  Красивият тюл и завесите са нещо естествено. Що се касае за прозорците трябва да имате или красиви щори, или плътни завеси. Само така ще може да се потопите в любовта и да се отдадете на желанието, което ще покрие тялото ви. Забравете за офис щорите в спалните помещения – това изобщо не е романтично.

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -