fbpx
More
  НачалоИнтериорТоп идеи за декориране и актуализиране на спалня

  Топ идеи за декориране и актуализиране на спалня

  Използвайки примера за интериор на спалня в малки къщи може визуално да повдигнете нисък таван, да компенсираме липсата на пространство и да проектираме уютен интериор на спалнята. Как да се случи това, веднага ви споделяме:

  Спалня с малък гардероб

  Заложете на спалня в успокояващи сини и сиви тонове. По-голямата част от стаята може да е заета от двойно легло с малка съблекалня.

  Спалня и хол с удобно зониране

  Тук може да заложите на пространство, което да е разделено на две зони с помощта на отворен рафт. Цветовата схема може да допринесе за това: стаята да е декорирана в светли прахообразни цветове.

  Спалня с будоарна зона

  В малка спалня може да оформите будоарна зона под формата на съблекалня с огледало на цялата стена. Тоалетката може да е заменена от малък висящ конзолен шкаф. Вграденото осветление, рамкиращо огледалния чаршаф може да създава ефекта на огледало в съблекалнята и в същото време визуално да повдига тавана в стаята.

  С прикачена веранда

  За да отдели достатъчно място за съблекалня, може да комбинирате комбинира спалнята с тераса. Изолирана с демонтирана балконската врата, за да няма проблеми с координацията.

  С дискретно съхранени

  Има и полезен начин как да направите интериора на спалнята минималистичен, а в същото време да осигурите системи за съхранение и място за телевизор. За целта килерът е боядисан в маслинено, цвета на акцентната стена е покрит със светли панели.

  За да актуализирате спалнята бързо може да следвате тези стъпки:

  Подредете нещата

  Ако спалнята е идеално чиста и всичко е на мястото си, имате късмет. Ще се изненадате как безпорядъкът може да развали цялостната визия на интериора. Особено ако имате отворени системи за съхранение.

  Направете пренареждане

  Ако интериорът позволява, сменете, например, скрин и нощно шкафче. Изглежда нищо особено, но интериорът може да е като нов.

  Създайте акцентна стена

  Акцентната стена в спалнята най-често се прави зад таблата. Можете да залепите ярки фототапети, да боядисате или да украсите с интериорни стикери.

  Разберете и за някои характеристики в използването на раирани тапети в спалнята.

  Добавете декор

  Може бързо да актуализирате интериора с помощта на декор за стена. И това не са непременно плакати или картини. Металните цветя, дървените панели или керамичните птици са в модната тенденция сега.

  Добавете малко зеленина

  Не е необходимо да поставяте букети от свежи цветя или растения в саксии. Достатъчно е просто да отрежете клон от вашия фикус. В интернет има много идеи как дизайнерите украсяват спалните.

  Освежаване на текстила

  Красивият висококачествен текстил е ключът към успеха на уютния интериор на спалнята. Вземете нови калъфи за възглавници, актуализирайте спалното бельо, купете ново одеяло и завеси. Сами ще се убедите в това, колко малко и трябва на спалнята, за да блести с нови цветове.

   

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -