fbpx
More
  НачалоИнтериорГардеробнаПроектирайте малка гардеробна - идеи и съвети

  Проектирайте малка гардеробна – идеи и съвети

  Много по-трудно е да помислите за дизайн на малка гардеробна, отколкото за просторна. В крайна сметка трябва да се вземат предвид толкова много детайли и все пак да се поддържа функционалност за всички необходими неща.

  Проектирайте малка гардеробна – лесно и бързо

  Съблекалнята е не само мечтата на повечето жени, но и най-удобната форма за съхранение на дрехи. В повечето модерни апартаменти в оформлението вече е предвидена малка гардеробна. Ако обаче вашият дом първоначално няма отделно складово помещение, може да го създадете сами. Такова може да е като отделна част от стаята със стационарна или плъзгаща се преграда.

  гардеробна

  Рафтове, чекмеджета, разтегателни модули в дървена съблекалня

  Прибиращите се и стационарни аксесоари ви помагат да се възползвате максимално от пространството на своята съблекалня.

  Идеи и съвети за гардеробна

  Такава може да е:

  Малка съблекалня, разделена със завеса;

  Прибиращите се и стационарни аксесоари, които помагат да се възползвате максимално от пространството;

  Съблекалня зад плъзгащите се врати в спалнята;

  Малка съблекалня зад врати и т.н.

  гардеробна

  Местоположение на гардеробната

  Местоположението на съблекалнята директно зависи от предназначението му. За връхни дрехи е по-добре да организирате място за съхранение в коридора. По-удобно е да поставите личните вещи в спалнята. Подреждането на гардеробната в хола не е най-добрата идея, въпреки, че в хола обикновено има много свободно пространство.

  Планиране на гардеробната

  Преди да създадете съблекалня, помислете за всички детайли. Определете плюсовете и минусите на вашата бъдеща система за съхранение. Особено внимание трябва да се обърне на избора на място. Ако първоначалната стая е много малка, може гардеробната да не много удобна и рационална. Отделянето на площ под 1,5 квадратни метра е непрактично.

  гардеробна

  Не забравяйте за осветлението. Дори малките гардеробни изискват допълнително осветление, което ще ви позволи да инспектирате съдържанието на стаята възможно най-удобно. В допълнение към полилея на тавана, използвайте лампите, вградени в рафтовете. Те ще направят възможно осветяването не само на горната част, но и на долната.

  малка гардеробна

  Най-важният момент при създаването на малка гардеробна е инсталирането на вентилационна система. Затвореното пространство, лишено от чист въздух и слънчева светлина, може да доведе до растеж на мухъл или плесен. Особено важно е да се осигури обмен на въздух в малка стая, ако в апартамента има висока влажност.

  Щом вече знаете как да направите просторна гардеробна в малката спалня, може да пристъпите към действие!

  Източник на снимки: dekoriko.ru

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -