fbpx
More
  НачалоИнтериорДобавете лятото към интериора на хола

  Добавете лятото към интериора на хола

  За да освежите интериора на хола и да добавите нови цветове към него, изобщо не е необходимо да правите глобален ремонт и напълно да промените ситуацията. Това може да ви отнеме много пари, усилия и време. Желаното настроение в интериора може да се постигне само с няколко трика, които не са никак трудни за изпълнение.

  интериора на хола

  На първо място, трябва да извършите общо почистване. Това си е все още по-лесно и по-евтино от ремонта. Няма нищо по-лошо от прах и безпорядък.

  интериора на хола

  Добавете лятото към интериора на хола

  Отворете прозорците, проветрете апартамента, сменете завесите с по-въздушни и по-леки. Ако не искате да сменяте, просто изперете съществуващите. Измийте всичко и се отървете от излишното. Така може да освободите място за себе си, за нещо ново и светло.

  интериора на хола

  Отстранете килимите, оставяйки керамичните плочки и дървото на видимо място. Скрийте зимните одеяла, възглавници, покривки и други топли предмети, които загряват пространството. Нямат място в летния интериор на хол, нито на спалня, нито, на която и да е друга стая в дома.

  Добавете към меката мебел няколко възглавници от леки летни материи

  интериора на хола

  Това може да е памук или лен, винаги в ярки цветове. Може да покриете мебели като ЪГЛОВ ДИВАН КАРАМЕЛ с нови, светли, тактилни тъкани.

  Покрийте масата в кухнята или трапезарията с шарена покривка. Такава може да са тропически цветя или птици, нещо абстрактно. Ръбът на покривката може да бъде подрязан с набрана панделка, за да съответства на модела.

  интериора на хола

  Ако предпочитате деликатни тонове и меки гънки, ви съветваме да вземете луксозна полупрозрачна покривка: може да бъде батист, комбиниран със сатенена панделка или кант около ръба.

  Модерните бели мебели изглеждат много летни, особено на фона на нежни розови тапети. За да добавите пространство към апартамента, окачете голямо огледало в стаята. То няма да направи радикални промени във вашия интериор, но ще увеличи визуално пространството и ще увеличи максимално отражението на светлината.

   

  Поставете зелени растения в интериора на хола. В ъгъла е мястото за палма, а на балкона поставете бръшлян, за който грижите са много лесни. Поставете ваза със свежи цветя на масата в хола.

  Разгледайте още, как става изграждането на Вътрешна декорация на хол в етнически стилове.

  Свързани статии

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Реклама

  - Advertisement -

  Популярни

  Реклама

  - Advertisement -